Ventende turnusforespørsler

Gi tilbakemelding

🔥🔥BØNNEMØTER, SION SELLEBAKK - TIRSADGER KL. 20.00-21.00

Hei,

Bønnemøter på Sion Sellebakk, tirsdager kl. 20.00-21.00!

Vi ses!

☝️☝️NY LOKASJON - SION SELLEBAKK🏠

Vi som kirke har i flere år ønsket et eget bygg som kan disponeres gjennom hele uken. Vi opplevde i starten av året at Gud ga oss tro på et slikt lokale i 2022. 

I vår fikk styret i C3 en telefon fra Sion Sellebakk. De ønsket oss velkommen inn i deres kirkelokale for å ha gudstjenester og annen drift. Sion er en kirke med hovedsakelig eldre generasjoner. De har i flere år bedt om at en «yngre» kirke skal komme på banen i deres lokale. Etter første møte med Sion, fikk vi en god følelse med veldig gode samtaler, hvor vi opplever en fred over dette. Vi får nå tilgang til et bygg gjennom hele uken tilpasset Sion sin drift, noe som passer bra inn i vår kalender. Dette gir oss et fast hjem som kirke, med blant annet større barnerom, lysere sal, mer åpent samt gode kjøkkenfasiliteter. Lokalet må tilpasses vår drift, noe de er åpne for. Vi ser dette som et bønnesvar og en velsignelse inn i høsten. 

På bakgrunn av samtaler vi har hatt med Sion, ønsker vi da å gå inn i et leieforhold på en 1 års periode i første omgang. Vi vil etter dette året ta en vurdering om dette er et sted vi kan være i flere år. Det vil derfor være to kirker (C3 og Sion) i et lokale. Hver kirke har sin egen drift. C3 har møte kl. 12, og Sion har møte kl.18 på søndager, hvor resten av uken er åpen for vår disposisjon. 

Vi vil derfor nå si opp leieforholdet med City Scene.

Vi er både glad og forventningsfulle mtp kirkens framtid. Vi opplever et mer og mer påtagelig Gudsnærvær når vi samles om dagen. Vi gleder oss til å komme inn i et bygg som er dedikert til Guds rike. Vi ønsker å invitere alle som anser C3 som sitt åndelige hjem tilbake til kirken på både søndager, bønn og middager gjennom ukene som kommer.  

Sammen er vi kirken, og kirken er ikke den samme uten hver enkelt av oss, som har et unikt åndelig kall og en funksjon i kirken.