Hva Elvanto er

Velkommen til Elvanto, C3 Church Fredrikstads menighetssystem. Ønsker du informasjon eller oppfølging kan du registrere deg i skjemaet nedenfor. Registreringen er uforpliktende og helt uavhengig av medlemskap.

I Elvanto registreres gudstjenester, samlinger, connect-grupper og team. For at vi som kirke på best mulig måte skal kunne møte deg på dine behov ber vi deg oppgi kontaktinformasjon og eventuelle ønsker. Vi ønsker å nå alle livsfaser i kirken vår og har derfor gjort fødselsdato som obligatorisk opplysning ved registrering. Felt som har rød prikk
* er påkrevet, resten er valgfrie å fylle ut.

Ved spørsmål kontakt post@c3fredrikstad.no.

 

For deg som i tillegg ønsker medlemskap

Ønsker du å bli medlem i C3 Church Fredrikstad, print ut dette innmeldingsskjemaet Fyll ut, signer og lever på C3 Søndag eller ta bilde av skjema og send til post@c3fredrikstad.no

 

Min Elvanto konto

Tips: Dersom barn, fyll inn telefonnummeret til foresatt

Informasjon om adresse, epost, sivilstatus og kjønn er valgfritt.

Tips: Det er ønsket at du legger inn dette hvis du vil være involvert og bidra i kirken.

Mine ønsker

Personvern (GDPR)

Ny personvernlov i 2018 forutsetter ditt samtykke som grunnlag for at vi skal kunne behandle opplysningene vi samler inn om deg.

Hvorfor og hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du lese i vår Personvernerklæring

Videre samtykke

Taushetserklæring

Bruk av databasen forutsetter av vi behandler innholdet konfidensielt og vi må derfor be deg om en taushetserklæring:
«Som bruker av Elvanto i C3 Church Fredrikstad, erklærer jeg herved at jeg er gjort kjent med og er inneforstått med at jeg har taushetsplikt med hensyn til alle de opplysninger jeg direkte og/eller indirekte får i forbindelse med bruk av systemet.

Taushetsplikten gjelder både mens jeg er bruker- og etter brukerforholdets opphør. Jeg vil ikke rettsstridig gjøre bruk av noen opplysninger jeg direkte og/eller indirekte får i forbindelse med bruk av systemet i egen eller andres vinning. Under henvisning til det ovenstående lover jeg at jeg vil overholde taushetsplikten.»